Welkom bij BC Castricum

Open dag bij BC Castricum!


In samenwerking met Hubo Bouwmarkt Castricum organiseert BCC op zondag 23 juni tussen 10.00 en 13.00 uur een open dag. Iedereen is welkom om kennis te maken met badminton. De leden van BCC staan klaar om je op weg te helpen en de regels uit te leggen. Deelname is gratis!

Het enige wat je nodig hebt is sportkleding en binnen schoenen (geen zwarte zool). Er liggen leenrackets klaar en ook voor de shuttles wordt gezorgd.

De open dag vindt plaats in zaal 1 en 2 van Sportcentrum de Bloemen, 1902 GT, Castricum

Als je iemand of meerdere mensen mee wil nemen, is dat geen probleem, graag zelfs! Iedereen is van harte welkom!

Graag horen we of je aanwezig bent. Dat kan via deze link: https://forms.gle/X8ApLNuHdLUwxAGi6 of door een mailtje te sturen naar toernooi@bccastricum.nlGezocht – JEUGDTRAINER! – meer…klik hier

Tijdens het badmintonseizoen op maandag 3x gratis meespelen!

Badminton Club Castricum is een gezellige vereniging voor jeugd en volwassenen. Er wordt gespeeld op diverse niveaus, van recreatief tot op competitie niveau.

Wil je op maandag eens komen kijken en meespelen? In een periode van maximaal 3 weken ben je welkom om het uit te proberen. Als je van tevoren even een mailtje stuurt naar websitebcc@bccastricum.nl (senioren v.a. 18 jaar) of
ledenadministratie@bccastricum.nl (jeugd t/m 17 jaar) dan zorgen wij voor begeleiding.

Kom gerust eens kennismaken, je bent van harte welkom.

Publicatie3-860x2160-clubkleuren-svg naar PNG20000viaCP


Tijdens het vrijspelen op maandag wordt er op verschillende niveaus badminton gespeeld. Van beginner tot ervaren competitiespeler, iedereen is welkom! Je speelt wisselend met en tegen elkaar.

Er is bij BCC ook gelegenheid om deel te nemen aan de training. Op de 1e maandag van de maand wordt om 19:45 aan de recreanten een training gegeven door de competitiespelers. De jeugd krijgt op woensdag training.

Raadpleeg de pagina’s van onze website voor meer informatie, zoals informatie over het lidmaatschap en de contactgegevens van de vereniging.

* Er wordt niet gespeeld op feestdagen. De jeugd speelt niet in de schoolvakanties.