Welkom bij BC Castricum

*************************************
Belangrijke mededeling:

In verband met het coronavirus is het lopende seizoen van BC Castricum gestopt.

Het nieuwe seizoen start op 7 september 2020.
*************************************

Tijdens het badmintonseizoen op maandag 3x gratis meespelen!

Badminton Club Castricum is een gezellige vereniging voor jeugd en volwassenen. Er wordt gespeeld op diverse niveaus, van recreatief tot op competitie niveau.

Wil je op maandag eens komen kijken en meespelen? In een periode van maximaal 3 weken ben je welkom om het uit te proberen. Als je van tevoren even een mailtje stuurt naar websitebcc@bccastricum.nl (senioren v.a. 18 jaar) of jeugd@bccastricum.nl (jeugd t/m 17 jaar) dan zorgen wij voor begeleiding.

Iedere 1e maandag van de maand (sept.-apr.) hebben wij een open avond, van 19:30-20:20 uur voor de jeugd t/m 17 jaar en vanaf 20:20 uur voor volwassenen van 18 jaar en ouder. (*)

Publicatie3-860x2160-clubkleuren-svg naar PNG20000viaCP


Tijdens het vrijspelen op maandag wordt er gebruik gemaakt van een afhangsysteem met pasjes. Dit zorgt voor roulatie zodat je niet de hele tijd met hetzelfde groepje speelt.

Er is bij BCC ook gelegenheid om deel te nemen aan de training. Maandelijks wordt op de maandagavond aan de recreanten een training gegeven door de competitiespelers. De jeugd krijgt op woensdag training.

Raadpleeg de pagina’s van onze website voor meer informatie, zoals informatie over het lidmaatschap en de contactgegevens van de vereniging.

* Er wordt niet gespeeld op feestdagen. De jeugd speelt niet in de schoolvakanties.