Sponsoring

Ook u kunt onze club steunen als sponsor!

Er zijn diverse manieren waarop u BCC kunt steunen als sponsor.
Sponsoren kunnen worden vermeld op de homepage van de website, met mogelijkheid tot doorlinken naar de site van de sponsor en opname in de nieuwsbrief. Er zijn ook mogelijkheden zoals adopteren van een toernooi (met vermelding in de toernooikalender van de badmintonbond), shirtsponsoring en reclameborden.

sponsors 20152016-400Zie hier voorbeelden van wie u al zijn voorgegaan als sponsor of als donateur van prijzen voor de toernooien.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor vragen, aanmelden sponsoring of meer informatie over andere sponsormogelijkheden: ledenadministratie@bccastricum.nl We beschikken over een uitgebreide menukaart met leuke sponsormogelijkheden voor uw bedrijf (en uw personeel).

CLUB van 25 (=EUR 25,-)

De ‘club van 25’ is in 2013 ontstaan met het doel extra activiteiten te organiseren voor (jeugd) leden van de club. De financiële middelen van de Badminton Club Castricum zijn beperkt en deze activiteiten kunnen nu dus met behulp van de ‘club van 25’ worden georganiseerd. De ‘club van 25’ beslist zelf waaraan het geld aan besteed gaat worden. Ieder lid van deze club kan ideeën aandragen voor de besteding van het geld en beslist ook mee welke actie betaald wordt door deze club.Afgelopen seizoenen heeft Eric Meis een aantal clinics gegeven en heeft de ‘club van 25’ bijgedragen aan de vrijwilligersavond. Ook voor komend seizoen zijn er weer genoeg activiteiten te bedenken  waar aan bijgedragen kan worden. Het geld is NIET bedoeld om een tekort op te vangen binnen de verenigingsfinanciën maar wordt alleen besteed aan extra activiteiten. Iedereen die de Badminton Club Castricum een warm hart toedraagt kan lid worden. Als je lid wil worden van deze ‘club van 25’ meld je dan aan bij Ben: bencretier@casema.nl en maak € 25,00 over naar rekeningnummer NL 71 ABNA 0589645404  t.n.v  B. Cretier en  onder vermelding van. BCC ‘club van 25’ 2015-2016. Alvast dank aan ieder die dit idee steunt.