Welkom bij Badminton Club Castricum

Tijdens het badmintonseizoen van BC Castricum op maandag 3x gratis meespelen!

Badminton Club Castricum is een gezellige vereniging voor zowel jeugd als volwassenen. Er wordt gespeeld op diverse niveaus, van recreatief tot op competitie niveau.

Wil je op maandag eens komen kijken en meespelen? In een periode van maximaal 3 weken ben je welkom om het uit te proberen. Als je van tevoren even een mailtje stuurt naar websitebcc@bccastricum.nl (senioren v.a. 18 jaar) of jeugd@bccastricum.nl (jeugd t/m 17 jaar) dan zorgen wij voor begeleiding.

Tijdens het vrijspelen op maandag wordt er gebruik gemaakt van een afhangsysteem met pasjes. Dit zorgt voor roulatie zodat je niet de hele tijd met hetzelfde groepje speelt. 
Er is bij BCC ook gelegenheid om deel te nemen aan de training. Maandelijks wordt op de maandagavond een training gegeven door de competitiespelers. De jeugd krijgt op woensdag training.

right_logo

Iedere 1e maandag van de maand hebben wij een open middag voor de jeugd (t/m 17 jaar) van 17.30 tot 18.30 uur en een open avond vanaf 20.00 uur voor volwassenen (18 jaar en ouder) *.

* van september t/m april, uitgezonderd feestdagen. De jeugd speelt ook niet in de schoolvakanties.

Voor meer info over de open middag/avond klik hier
Voor aan- en afmelden als lid en meer informatie over het lidmaatschap klik hier.
Je kunt ook altijd een mail sturen naar ledenadministratie@bccastricum.nl